Simaxx, die uw gebouw 24 uur per dag in de gaten houdt, wordt inmiddels in meer dan 300 Nederlandse gebouwen gebruikt. Het softwareplatform wist in deze gebouwen het energieverbruik met gemiddeld 20 procent naar beneden te krijgen, terwijl het binnenklimaat voor de ‘bewoners’ aantoonbaar comfortabeler én gezonder is. Bent u ook zo benieuwd naar wat Simaxx uw pand laat vertellen?

Miss me blind

Simaxx voelt feilloos aan hoe storingen of klachten in uw gebouw kunnen worden voorkomen. Het platform verzamelt namelijk continu data uit alle technische installaties ongeacht wat voor systeem er in het gebouw zit. Denk aan slimme meters, gebouwbeheersystemen, sensorsystemen of andere meet- en regelsystemen. Simaxx zet al deze data om in relevante informatie, zodat technische installaties beter kunnen presteren. Het geeft u een stem die vertelt wat niet goed gaat voordat het tot klachten en onnodige kosten leidt. Een stem die u niet snel meer kunt missen. Want zonder Simaxx bent u dagelijks blind voor de status van de installaties in gebouwen. Dat is natuurlijk iets wat u niet wilt. Simaxx houdt gebouwen in goede conditie.

What’s in for me as a service manager?

Simaxx kan veel voordelen opleveren voor u als installateur. Uw serviceafdeling krijgt met Simaxx veel meer kennis van alle gebouwen met haar installaties. Als installateur kunt u hierdoor dus uw dienstverlening optimaliseren omdat u gericht onderhoud kunt doen. Voordat er een storing is, kunt u als installateur al direct ingrijpen. Het is aangetoond dat de klachten met 90% afnemen, terwijl het energieverbruik ook nog eens naar beneden gaat. Maar ook uw service afdeling functioneert veel effectiever. In plaats dat u zelf installaties moet onderzoeken of deze goed functioneert rijkt Simaxx de analyse u automatisch aan. Niet meer inloggen op verschillende gebouwbeheersystemen om naar de mogelijke oorzaak van een probleem te zoeken maar voordat het een probleem wordt vertelt Simaxx het u al! Dit bespaart tijd, geld en de kwaliteit van uw dienstverlening gaat met stappen omhoog. Voor u als installateur is dit dus heel interessant. U kunt continu een relatie onderhouden met uw klant, omdat u al zoveel kennis van het gebouw en de installaties heeft. Hierdoor ontstaan er voor u nieuwe businessmodellen.

Benefits for maintenance

– In één oogopslag inzicht in de prestaties van gebouwinstallaties
– U kunt klachten en storingen voorkomen of adequaat aanpakken
– Simaxx werkt met alle gebouwbeheer- en energieregistratiesystemen
– U kunt hele vastgoedportefeuilles beheren van klanten en rapporteren over de prestaties van deze portefeuilles.

null

Offerte aanvragen?
Mail ons:
info@simaxx.com