Simaxx, die uw gebouw 24 uur per dag in de gaten houdt, wordt inmiddels in meer dan 300 Nederlandse gebouwen gebruikt. Het softwareplatform wist in deze gebouwen het energieverbruik met gemiddeld 20 procent naar beneden te krijgen, terwijl het binnenklimaat voor de ‘bewoners’ aantoonbaar comfortabeler én gezonder is. Bent u ook zo benieuwd naar wat Simaxx uw pand laat vertellen?

Smart Buildings

Gebouwen zijn vaak uitgerust met duizenden sensoren die data genereren. Slimme software zoals Simaxx kan alle data uit verschillende systemen verzamelen, analyseren en omzetten in relevante informatie. Mogelijke problemen worden tijdig gesignaleerd om toekomstige klachten en storingen te voorkomen. Dit leidt tot minder onderhoud en minder inspectie van het gebouw. Gebouwen functioneren dan niet alleen beter op het gebied van comfort, duurzaamheid en onderhoud, maar er kunnen ook patronen worden ontdekt van het gedrag van gebruikers. Daardoor weet u waar gebruikers behoefte aan hebben. Een slim gebouw is perfect afgestemd op haar gebruikers én blijft zichzelf continu aanpassen.

What’s in for me as a building user?

Gebouwen zien er vaak fantastisch uit en zitten vol met allerlei technologie om het de gebruikers zo comfortabel mogelijk te maken en een gezonde werkomgeving te creëren. De werkelijkheid is dat ze zelden echt goed functioneren. Er zijn klachten over het comfort, ze zijn niet flexibel in gebruik en verbruiken onnodig veel energie. De technologie in gebouwen genereert de hele dag door data, maar daar wordt helaas weinig mee gedaan. Dat is zonde, want met big data kunt u uw gebouw energie-efficiënt, gezonder en een stuk comfortabeler maken.

Gebouwen zijn vaak uitgerust met duizenden sensoren die data genereren. Slimme software zoals Simaxx kan alle data uit verschillende systemen verzamelen, analyseren en omzetten in relevante informatie. Mogelijke problemen worden tijdig gesignaleerd om toekomstige klachten en storingen te voorkomen. Door inzicht functioneren gebouwen niet alleen beter op het gebied van comfort, duurzaamheid en onderhoud, maar kunnen er ook patronen worden ontdekt van het gedrag van gebruikers. Daardoor weet u waar gebruikers behoefte aan hebben. Gebruikers krijgen een gezonde geest als ze werken in een gezond gebouw. Dit bevordert ook de prestaties. Een slim gebouw is perfect afgestemd op haar gebruikers én blijft zichzelf continu aanpassen.

Benefits for building users

– Meer comfort in het gebouw
– Gezonde geest door een gezond gebouw
– Energie-efficiënt gebouw
– Minder storingen en minder onderhoud

null

Offerte aanvragen?
Mail ons:
info@simaxx.com