Simaxx, die uw gebouw 24 uur per dag in de gaten houdt, wordt inmiddels in meer dan 300 Nederlandse gebouwen gebruikt. Het softwareplatform wist in deze gebouwen het energieverbruik met gemiddeld 20 procent naar beneden te krijgen, terwijl het binnenklimaat voor de ‘bewoners’ aantoonbaar comfortabeler én gezonder is. Bent u ook zo benieuwd naar wat Simaxx uw pand laat vertellen?

Miss me blind

Simaxx voelt feilloos aan hoe storingen of klachten in uw gebouw kunnen worden voorkomen. Het platform verzamelt namelijk continu data uit alle technische installaties ongeacht wat voor systeem er in het gebouw zit. Denk aan slimme meters, gebouwbeheersystemen, sensorsystemen of andere meet- en regelsystemen. Simaxx zet al deze data om in relevante informatie, zodat technische installaties beter kunnen presteren. Het geeft u een stem die vertelt wat niet goed gaat voordat het tot klachten en onnodige kosten leidt. Een stem die u niet snel meer kunt missen. Want zonder Simaxx bent u dagelijks blind voor de status van de installaties in gebouwen. Dat is natuurlijk iets wat u niet wilt. Simaxx houdt gebouwen in goede conditie.

What’s in for me as a consultant?

Simaxx kan veel voordelen opleveren voor u als adviseur. U krijgt met Simaxx veel meer kennis van het gebouw in de exploitatiefase en daarmee kunt u extra dienstverlening aanbieden aan uw klanten. U kunt gericht advies geven en de installateur gericht onderhoud laten verrichten voor uw klant onder uw toezicht. Voordat er een storing is, kan er al worden ingegrepen. Het is ook aangetoond dat de klachten met 90% afnemen, terwijl het energieverbruik ook nog eens naar beneden gaat. In plaats dat u zelf installaties moet onderzoeken of deze goed functioneert rijkt Simaxx de analyse u automatisch aan. Niet meer inloggen op verschillende gebouwbeheersystemen om naar de mogelijke oorzaak van een probleem te zoeken maar voordat het een probleem wordt vertelt Simaxx het u al! Dit bespaart tijd, geld en de kwaliteit van uw dienstverlening gaat met stappen omhoog. Dit is voor u heel interessant. Door inzicht in de installaties met Simaxx kunt veel beter advies geven, toezicht houden op het onderhoudswerk en daardoor continu een relatie onderhouden met uw klant in de exploitatiefase. Omdat u al zoveel kennis van het gebouw en de installaties heeft. Hierdoor ontstaan er voor u nieuwe businessmodellen.

Benefits for consultants

– In één oogopslag inzicht in de prestaties van gebouwinstallaties
– U kunt klachten en storingen voorkomen of adequaat aanpakken
– Simaxx werkt met alle gebouwbeheer- en energieregistratiesystemen
– U kunt hele vastgoedportefeuilles beheren van klanten en rapporteren over de prestaties van deze portefeuilles
– Uw klant adviseren over haalbare energie labels aan de hand van de Simaxx rapportages

null

Offerte aanvragen?
Mail ons:
info@simaxx.com