Vacature Trainee Accountmanager slimme gebouwen (V/M)

Vacature Trainee Accountmanager slimme gebouwen (V/M)

In een wereld waar gebouwen niet goed functioneren, onnodig veel energie verbruiken, en gebruikers klagen over het comfort is Simaxx 24/7 de stem van ieder kantoorpand. Wij kijken namelijk niet langer toe hoe de gebouwenwereld verslechterd en partijen geld verdienen met het geven van advies en risicovolle investeringsmogelijkheden. Onze community maakt zich sterk voor al het (inter)nationaal vastgoed en geeft het een eigen stem. Wil jij ons helpen de gezondheid van gebouwen te herstellen en daarmee de wereld verbeteren?

Simaxx says
Simaxx brengt uw gebouw tot leven. Continu verzamelt Simaxx data uit het gebouwbeheersysteem en worden installaties en het energieverbruik goed in de gaten gehouden. Heeft de verwarming vannacht aangestaan? Werkt de warmtepomp niet naar behoren? Door inzet van Simaxx, vertelt het gebouw u direct wat de afwijkingen en/of verbeteringen zijn in het gebouwbeheersysteem. Zo worden storingen en klachten voorkomen. Conclusies hiervan worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en direct getoond op de website.

Ga jij onze klanten helpen om het comfort van zijn gebouw te verbeteren?
Onze klanten willen tevreden gebruikers die productief werken in een energie-efficiënt en gezond gebouw, zonder onnodige investeringen. Voor deze uitdagende functie zoeken wij een nieuwe collega die in een jong en dynamisch team wil werken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opvolgen van contacten in de vastgoed markt zoals asset managers, property managers en facility managers. Eerst vanuit de binnendienst en naarmate je groeit zal je steeds vaker naar buiten gaan. Je inventariseert het vastgoed, adviseert in verduurzaming door besparingen zoals energie, Co2, beter comfort en gezonde gebouwen voor gebruikers. Samen met een ervaren Accountmanager inventariseer je de aanwezige installaties en sluit abonnementen af voor vastgoed(portefeuilles) om deze aan te sluiten op de Cloud software van Simaxx. Daarna draag je het over aan de afdeling implementatie & beheer of een service provider.

Wat heb je nodig om deze functie succesvol te kunnen vervullen?

 • HBO opleiding afgerond
 • Ervaring is niet noodzakelijk.
 • Je hebt feeling met ICT.
 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je bent flexibel, accuraat en oplossingsgericht.
 • Je kunt verantwoordelijkheid nemen en goed zelfstandig werken.
 • Je hebt lef en zoekt steeds nieuwe oplossingen voor een beter resultaat

Wat biedt Simaxx?

 • We kunnen je veel leren over “super slimme gebouwen”.
 • Je wordt opgeleid door ervaren Accountmanagers waarmee je in een team samenwerkt;
 • Een hip bedrijf met informele bedrijfscultuur met ruimte, vertrouwen en respect;
 • Een marktconform salaris met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een laptop en smartphone

Over Simaxx
Je komt te werken in een jong en dynamisch team op ons nieuwe kantoor in Nieuwegein. Er werken inmiddels 14 mensen. De locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Adres: Kuifmees 60 – 3435 RG Nieuwegein. Contactgegevens: 088 – 326 68 00 of info@simaxx.com
Voor meer informatie kijk op www.simaxx.com

Interesse?
Houd je van een uitdaging en het creëren van je eigen succes? Stuur dan een motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom je geïnteresseerd bent, met je CV naar info@simaxx.com. Je vragen over de vacature kun je ook richten aan info@simaxx.com.

Deel dit bericht