Studenten werk

Studenten werk

Student Software ontwikkelaar
Software voor duurzame gebouwen (V/M)

Let u thuis op dat lichten niet onnodig aan staan? Mensen niet te lang onder de douche staan? Ze alle deuren sluiten? Ja, toch? Waarom doet u dat niet met uw bedrijfsgebouw? Luistert u wel eens naar uw eigen kantoorpand? Nee? Simaxx wel.

Simaxx says

Simaxx brengt uw gebouw tot leven. Continu verzamelt Simaxx data uit het gebouwbeheersysteem en worden installaties en het energieverbruik goed in de gaten gehouden. Heeft de verwarming vannacht aangestaan? Werkt de warmtepomp niet naar behoren? Door inzet van Simaxx, vertelt het gebouw u direct wat de afwijkingen en/of verbeteringen zijn in het gebouwbeheersysteem. Zo worden storingen en klachten voorkomen. Conclusies hiervan worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en direct getoond op de website.

Gaat jouw ontwikkelde software, gebouwen laten vertellen hoe het met ze gaat? Hoe gebouwen zich voelen?

Onze klanten willen tevreden gebruikers die productief werken in een energie-effici‘nt en gezond gebouw, zonder onnodige investeringen. Voor deze uitdagende functie zoeken wij een nieuwe collega die samen in een jong en dynamisch team wil werken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van software in een eigen IOT platform met de modernste opensource producten. Het Simaxx IOT platform bestaat uit een Web front-end, Rest services, Analytics- en Reporting engine en een IOT gateway.

Wat heb je nodig om deze functie succesvol te kunnen vervullen?

* Je maakt onderdeel uit van het R&D team waarin je zelfstandig kunt werken.
* Je bent leergierig en vind het leuk om nog meer ervaring op te doen en je schouders eronder te zetten.
* Je bent flexibel, accuraat en oplossingsgericht.
* Je vind het leuk om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen functie en afdeling.
* Binnen het R&D team werk je agile volgens de SCRUM methodieken.

Wat biedt Simaxx?

* Jij maakt gebouwen super slim. De door jou ontwikkelde software laat het gebouw vertellen hoe het met hem gaat; hoe hij zich voelt.
* Een hip en avontuurlijk bedrijf met informele bedrijfscultuur met ruimte, vertrouwen en respect;
* Een flexibele werkplek om te combineneren met jouw opleiding en vrijetijd
* Een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Over Simaxx

Simaxx is een joint venture van de ondernemers achter DWA en Webeasy. Partijen met een jarenlange ervaring in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Je komt te werken in een jong en dynamisch team op ons nieuwe kantoor in Nieuwegein. Er werken inmiddels 20 mensen. De locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Adres: Zadelstede 3 – 3431 JZ Nieuwegein. Contactgegevens: 088 326 68 00 of info@simaxx.com
Voor meer informatie kijk op www.simaxx.com

Interesse?

Houd je van een uitdaging naast jouw ICT opleiding en wil je ervaring op doen? Stuur dan een motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom je geïnteresseerd bent, met kort CV naar b.snelders@simaxx.com. Je vragen over de vacature kun je ook richten aan c.snijders@simaxx.com

Deel dit bericht