Simaxx wenst u een fijne vakantie!

Simaxx klimaatinstallaties

Simaxx wenst u een fijne vakantie!

Weet u eigenlijk wat er gebeurt met de klimaatinstallaties en het ventilatiesysteem als uw gebouw (of het gebouw waar u werkt) een veel lagere bezettingsgraad heeft vanwege de vakantieperiode? Nee? Simaxx kan u daarbij helpen! Simaxx laat het gebouw namelijk zelf vertellen wat er beter kan. 

Time to relaxx
Velen genieten deze week van vakantie. Als we vrij zijn genieten we en zorgen we goed voor onszelf. Maar wie zorgt er voor het gebouw als het deze dagen veel minder bezet is?

Who is paying attention to me?
Weet u eigenlijk wat er gebeurt met de klimaatinstallaties en het ventilatiesysteem als uw gebouw (of het gebouw waar u werkt) een veel lagere bezettingsgraad heeft vanwege de vakantieperiode? Nee? Waarschijnlijk blijven deze installaties en systemen op de normale bezettingsgraad aan staan. Dit is zo ontzettend zonde! Op deze manier wordt er onnodig energie verbruikt, terwijl er veel minder mensen in uw gebouw werken.

Simaxx says
De toekomst van slimme gebouwen begint met Simaxx; een online platform om gebouwen te monitoren en te optimaliseren. Met Simaxx geven we het gebouw een stem die vertelt wat niet goed gaat en welke klachten tot onnodige kosten gaan leiden. Zoals slecht functionerende pompjes of het continu aan- en uitschakelen van installaties. Maar ook onnodig energieverbruik door het verwarmen van niet gebruikte ruimtes in de weekenden en/of vanwege vakantie. Simaxx laat het gebouw zelf vertellen wat er beter kan. Het zorgt ervoor dat het gebouw in goede conditie blijft en geen onnodige energie verbruikt. Het gevolg? Een duurzaam en gezond gebouw.

Deel dit bericht