Simaxx in televisieprogramma Doe maar Duurzaam!

Televisieprogramma Simaxx

Simaxx in televisieprogramma Doe maar Duurzaam!

Zondag 29 mei aanstaande om 12.30 uur is Simaxx te zien in het televisieprogramma Doe maar Duurzaam! op RTL 7. Hét programma waarin diverse innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen.

HAPPY WITH SIMAXX
Vorige week werden de opnames gefilmd in het Timmerhuis in Rotterdam. In het nieuwe stadskantoor wordt Simaxx succesvol toegepast. In een constructieve samenwerking met de gemeente, de gebruiker van het gebouw, Heijmans dat zorgt voor het integraal beheer en onderhoud, en Eneco dat de duurzame energievoorziening beheert. Simaxx stuurt aan op directe opvolging en adequate aanpak van storingen en klachten zodat de samenwerkende partijen direct in kunnen grijpen en de gebouwprestaties optimaal gehouden worden gedurende de hele levensduur.

SIMAXX SAYS
Eloi Burdorf, CEO van Simaxx, vertelt kort hoe Simaxx inspeelt op een gezond gebouw, comfort, besparing op onderhoud en energieverbruik. Dick van Veen, directeur duurzaam vastgoed van Eneco, vertelt over de energiespiegel waarmee je gebruikers van een gebouw betrokken krijgt in de prestaties van het gebouw.

WHEN IS IT?
De uitzending van Simaxx in Doe maar Duurzaam! wordt aanstaande zondag 29 mei om 12.30 uur uitgezonden op RTL7.

Voor meer informatie bekijk de website van Doe maar Duurzaam: http://www.doemaarduurzaam.tv

Deel dit bericht