RECAP: Partner Event 2018

RECAP: Partner Event 2018

Op 6 september 2018 heeft het eerste Simaxx Partner Event plaatsgevonden. Het gebruik van IoT en data in gebouwen werd door twee sprekers; Wouter Truffino (Holland ConTech PropTech) en Wim Pullen (Center for People and Buildings – TU Delft) vanuit verschillende invalshoeken belicht. Wouter Truffino sprak over noviteiten op het gebied van IoT, PropTech en data(ontsluiting). Wim Pullen bracht de kritische noot; de productiviteit van gebruikers in een kantooromgeving heeft niet altijd te maken met ‘het gebouw’. Onderzoek vooraf is nodig om te bepalen welke configuratie van structurele en menselijke condities in een kantooromgeving ertoe leidt dat kantoorwerkers wel / of niet productief kunnen werken.

Dick Fens (CEO) en Ronald Breijer (Product Owner) presenteerden de Roadmap van Simaxx tot 2020. De concrete mijlpalen werden getoond aan de aanwezigen. Simaxx wil nauw samenwerken met partners en hen proactief op de hoogte houden, maar ook laten meedenken over de verdere groei en doorontwikkeling van het product.
De organisatie van (partner) events, cursussen en workshops zijn hier onderdeel van.

Klik hier voor de: Aftermovie

Meer weten? of wilt u zich aanmelden voor het volgende event: STEP UP 2019 dat plaatsvindt op 5 september? klik dan hier.

Deel dit bericht