Monavisa wordt Simaxx! (Nieuwe naam)

Monavisa wijzigt naam in Simaxx

Monavisa wordt Simaxx! (Nieuwe naam)

Per vandaag wijzigt Monavisa haar naam in Simaxx. Een verandering waarachter een grote ambitie schuilt.

Meer mogelijkheden vraagt om een nieuwe naam
Monavisa, sinds 2009 actief, bleek te voorzien in een behoefte in de markt. De afgelopen jaren is er hard aan gewerkt en zijn er prachtige projecten mee uitgerust. In de tijd leerde we ook dat er nog veel meer mogelijk is, en dat de markt veel groter is dan Nederland alleen. Onze ambities zijn groter en internationaler geworden. Deze ambities vragen om een nieuwe naam: Simaxx. Simaxx is het platform om gebouwen in de toekomst voor iedereen te verbeteren. Het zorgt ervoor dat een gebouw zichzelf aanpast, energie-efficiënt en duurzaam wordt.

Wat is Simaxx?
Simaxx brengt uw gebouw tot leven. Het checkt continu de data uit het gebouwbeheersysteem en houdt zo het energieverbruik en installaties in de gaten. En ziet hoe uw gebouw gemiddeld twintig procent energie kan besparen. Simaxx kruipt in de huid van uw gebouw en voelt feilloos aan hoe storingen en klachten kunnen worden voorkomen. Simaxx luistert naar uw vastgoed. Spreekt dat u aan? Dan spreekt Simaxx u toe.

Simaxx wekt uw gebouw tot leven
Eigenaren, gebruikers en property managers profiteren van meer comfort, minder onderhoud en doorlopend toezicht. Simaxx geeft dag en nacht, zeven dagen per week in één oogopslag inzicht in de prestaties van uw gebouwinstallaties. Het dashboard meldt afwijkingen in data en processen in het gebouwbeheersysteem en sturen indien nodig bij. Simaxx vraagt letterlijk hoe uw gebouw zich voelt en vertelt dat onmiddellijk door.

Officieel lancering op de Provada!
Simaxx wordt officieel gelanceerd op de Provada van 7 t/m 9 juni op de RAI Amsterdam. Op onze stand kunt u Simaxx echt beleven. Meer informatie hierover volgt.

Houd de website of de social mediakanalen goed in de gaten voor de laatste updates!

Deel dit bericht