Lancering Simaxx PROVADA 7 t/m 9 juni

PROVADA beurs vastgoed

Lancering Simaxx PROVADA 7 t/m 9 juni

Simaxx wordt officieel gelanceerd op de PROVADA van 7 t/m 9 juni in de RAI in Amsterdam. Simaxx laat u ervaren hoe een gebouw zelf vertelt wat er allemaal beter kan.

MEET SIMAXX
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, word het een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Ze zijn daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

MEET SIMAXX
Gebouwen zijn namelijk fantastisch om te zien, maar de waarheid is dat ze zelden goed functioneren. Simaxx leest continu data uit verschillende gebouwgerelateerde systemen en maakt van die data relevante informatie, waarmee gebouwinstallaties beter kunnen presteren. Dit is duurzaamheid werkend maken! Simaxx kruipt letterlijk in de huid van uw gebouw. Het brengt uw gebouw tot leven en voelt feilloos aan hoe storingen of klachten kunnen worden voorkomen. voor een energie-efficiënt, comfortabeler en gezonder gebouw. Op onze stand kunt u kennis maken met het slimme softwareplatform.

JELLE OTTEN SAYS
Jelle Otten is partner en advocaat bij AKD Bouw & Vastgoed. Dinsdag 7 juni om 16.30 uur zal Jelle op de Simaxx-stand een inspirerend verhaal vertellen over gezonde gebouwen en over de samenwerking in de bouwketen. Eloi Burdorf, CEO van Simaxx, vertelt kort hoe Simaxx daarop inspeelt.

TELL ME WHERE IT IS
Dinsdag 7 juni t/m donderdag 9 juni 2016 van 10.00 – 19.00 uur, RAI Amsterdam. Simaxx staat in hal 11 – standnummer 67. Het enthousiaste Simaxx-team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zien u heel graag op de PROVADA!

Houd onder andere ons Twitter in de gaten voor de laatste updates: http://www.twitter.com/simaxxbv

Deel dit bericht