Simaxx – Video item televisieprogramma Doe maar Duurzaam

Betere prestaties door goed binnenklimaat

Simaxx – Video item televisieprogramma Doe maar Duurzaam

Afgelopen zondag 29 mei om 12.30 uur was Simaxx te zien in het televisieprogramma Doe maar Duurzaam op RTL 7. Hét programma waarin diverse innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen.

HAPPY WITH SIMAXX
Vorige week werden de opnames gefilmd in het Timmerhuis in Rotterdam. In het nieuwe stadskantoor wordt Simaxx succesvol toegepast. In een constructieve samenwerking met de gemeente, de gebruiker van het gebouw, Heijmans dat zorgt voor het integraal beheer en onderhoud, en Eneco dat de duurzame energievoorziening beheert. Simaxx stuurt aan op directe opvolging en adequate aanpak van storingen en klachten zodat de samenwerkende partijen direct in kunnen grijpen en de gebouwprestaties optimaal gehouden worden gedurende de hele levensduur.

SIMAXX SAYS
Eloi Burdorf, CEO van Simaxx, vertelt kort hoe Simaxx inspeelt op een gezond gebouw, comfort, besparing op onderhoud en energieverbruik. Dick van Veen, directeur duurzaam vastgoed van Eneco, vertelt over de energiespiegel waarmee je gebruikers van een gebouw betrokken krijgt in de prestaties van het gebouw.

I WANNA SEE IT!

U kunt de video ook bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=X4pVEC6hiV4&t=101s

Deel dit bericht