Guiding, Cooperation and Exchange … Simaxx makes it all happen during Provada! Be there!

Guiding, Cooperation and Exchange … Simaxx makes it all happen during Provada! Be there!

Op dinsdag 4 tot en met donderdag 6 juni staat Simaxx op de PROVADA in RAI Amsterdam. PROVADA is een driedaags netwerkevent die door vastgoedprofessionals bezocht wordt voor kennis, inspiratie en de netwerkgelegenheden. Het thema van PROVADA is voor 2019 ‘Are we fit for the future?’.

Simaxx is als partner van NEVAP aanwezig op de Provada. NEVAP is een onafhankelijk kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. NEVAP presenteert zich met haar partners aan alle personen en/ of organisaties die op professionele wijze betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed. Het thema binnen de NEVAP-stand in 2019 is ‘FutureFit’. De stand van de NEVAP is gevestigd in hal 12, tussen Forum 1 en het DGBC-plein. Tijdens de 3 beursdagen presenteert Simaxx zich langs een drietal thema’s: Guiding, Cooperation en Exchange.

Gedurende Provada

Kom gezellig langs voor een kopje koffie en een leuk gesprek.
Dinsdag 4 juni Guiding
14:00 uur: Rondetafelgesprek o.l.v. Gaby Abdalla Zelfsturende gebouwen en installatie! Toekomstmuziek of nu al toepasbaar?
14:45 uur: Pitch door Johan Bouman Insight, Control & Optimise: work with what you got
Woensdag 5 juni Cooperation
14:35: Pitch door Roberto Pusceddu EBS ready? 25 days until the deadline
Donderdag 6 juni Echange
14:34: Pitch door Eric Rozendaal Less freedom more sustainable

Op dinsdag 4 juni staat het thema ‘guiding’ centraal. Zoals u weet luistert Simaxx naar uw gebouw en vertaalt Simaxx data uit uw gebouw naar relevante informatie. De toekomst is om terug te kunnen praten met uw gebouw en zo de installaties in uw gebouw aan te sturen. Wilt u meer weten over de ontwikkelingen omtrent dit onderwerp? Sluit dan op dinsdag 4 juni aan bij het rondetafelgesprek met het onderwerp; ‘Zelfsturende gebouwen en installatie! Toekomstmuziek of nu al toepasbaar?’. Gaby Abdalla van DWA zit deze sessie voor en praat met prominenten uit de bouw en vastgoedsector over toepassingen van bi directioneel sturen. Het rondetafelgesprek vindt plaats om 14.00 uur bij de NEVAP stand.

Na het rondetafelgesprek neemt onze collega Johan Bouman u mee in de toegevoegde waarde van bestaande data in gebouwen. Tegenwoordig heeft elk gebouw grote hoeveelheden data waar in de praktijk weinig mee wordt gedaan. 15 interessante use cases zijn toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Johan zal u om 14.35 uur uitleggen waarom het belangrijk is om uw goudmijn aan data te gaan gebruiken.

Op woensdag 5 juni zal het thema cooperation naar voren komen. Tijdens deze dag vinden er een aantal feestelijke contractondertekeningen plaatsen. Ook zal onze collega Roberto Pusceddu op woensdag om 14.35 uur een pitch houden over de EBS plicht: ’Nog 25 dagen tot de deadline. Wat betekent de informatieplicht voor uw gebouw of portfolio?’. Per 1 juli 2019 worden bedrijven verplicht gesteld om te rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen. Wanneer uw pand per jaar minimaal 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruikt, bent u verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Roberto kunt u alles vertellen over hoe Simaxx samen met u de verplichting invult.

Op donderdag 6 juni zal het thema exchange centraal staan. Tijdens deze dag presenteren onze drie enthousiaste studenten, met ieder hun eigen expertise, welke onderzoeken zij hebben uitgevoerd en welke resultaten hieruit naar voren zijn gekomen. Eric Rozendaal, afstudeerder aan de TU Eindhoven, zal om 14.35 uur een presentatie geven over less freedom, more sustainable. Voor zijn studie Building Physics and Services aan TU/e heeft hij in opdracht van Lone Rooftop en Simaxx een onderzoek uitgevoerd over de invloed van office-hoteling op het energieverbruik van kantoren. Door optimalisering van bezetting is tot 40% besparing op het energieverbruik mogelijk. Eric kan u alles vertellen over zijn onderzoek en resultaten. Kom langs om de nieuwe generatie te ontmoeten en laat u inspireren met hun kennis!

Graag nodigen wij U uit om ons te ontmoeten op de NEVAP-stand in hal 12 voor een goed gesprek, netwerken, live demo’s, visie deling, kennisverrijking en meer onder het genot van een hapje en drankje. Tot dan!

Deel dit bericht