Goed binnenklimaat zorgt voor betere prestaties van medewerkers

Betere prestaties door goed binnenklimaat

Goed binnenklimaat zorgt voor betere prestaties van medewerkers

Een goed binnenklimaat is van groot belang, want we besteden steeds meer van onze tijd in gebouwen. Het is niet gek dat de kwaliteit van het binnenklimaat een grote invloed heeft op onze gezondheid. Een goed binnenklimaat draagt bij aan betere prestaties op de werkvloer.

UNHEALTHY BUILDINGS
Gebouwen zijn vaak fantastisch om te zien, maar de waarheid is dat ze zelden echt goed functioneren. Het comfort is niet optimaal, ze zijn niet flexibel in gebruik en verbruiken onnodig veel energie. Veel mensen werken in ongezonde gebouwen. Hierdoor kunnen mensen zich minder goed concentreren, waardoor ze slechter presteren.

BETTER PERFORMANCES 
Mensen presteren een stuk beter als het binnenklimaat in een gebouw beter is geregeld. Volgens onderzoek van de Harvard School of Public Health, nemen medewerkers 299% beter informatie op als ze in een gezond gebouw aan het werk zijn. 

HEALTHY BUILDING WITH SIMAXX
Door het verzamelen van data houdt Simaxx uw gebouw in goede conditie. Hiermee wordt er een grote stap gezet in de verduurzaming van uw pand. Inzicht in prestaties van technische installaties leidt tot tevreden gebruikers die productief werken in een energie-efficiënt en gezond gebouw, zonder investeringen.

DOE MAAR DUURZAAM
Klik hier om de uitzending van Doe maar Duurzaam! terug te kijken en zie hoe Simaxx het Timmerhuis in Rotterdam gezond houdt.

WHAT CAN SIMAXX DO FOR YOU?
Wat kan Simaxx voor uw gebouw betekenen? Kom langs op de PROVADA van dinsdag 7 juni t/m donderdag 9 juni 2016 van 10.00 – 19.00 uur in RAI Amsterdam. Simaxx staat op stand 67 in hal 11. Het team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deel dit bericht